Over Ons

Natural Hair Implant biedt veilige en effectieve behandelingen aan voor haartransplantatie.
Met uitsluitend de beste artsen en haarspecialisten in dienst, bieden wij kwalitatief hoogstaande behandelingen aan om u van uw kaalheid te verlossen.

Dat is uw garantie voor het beste resultaat!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

In een moderne en professioneel opgezette kliniek wordt u ontvangen voor een gratis consult met een haarspecialist. Na het invullen van het benodigde papierwerk, komt uw persoonlijke situatie uitgebreid aan bod tijdens een oriënterend gesprek met de specialist.
Wij geven u de gelegenheid om al uw vragen die u heeft te stellen en u krijgt uitleg over de behandelprocedure. Ook wordt er een persoonlijk afgestemde prijsopgave voor u opgesteld.
Alle facetten komen aan bod,
In bepaalde gevallen kan het nodig zijn dat de arts even bij het gesprek aanwezig zal zijn om een professionele blik te werpen op, met name de hoofdhuid, welke moet voldoen aan bepaalde criteria.
Hoe dan ook: tijdens het consult zult u zeer veel informatie van ons verkrijgen.
Boekt u gelijk een afspraak in voor de haartransplantatie behandeling, of laat u het liever nog eventjes bezinken?
Dat is uiteraard aan uzelf, de mogelijkheid is in ieder geval aanwezig.

De behandeling

Op de dag van de behandeling verblijft u enkele uren variërend tot een hele dag bij ons in de kliniek.
Dit is afhankelijk van hoe groot het gebied is dat u wilt laten behandelen, wat is de ratio van de grafts uit de donor gebied en hoeveel tijd er in gaat zitten.
De begeleider die met u mee komt om u na de behandeling weer naar huis te rijden mag bij de receptie rustig zitten wachten, maar kan ook lekker naar buiten gaan.
Onze kliniek bevindt zich middenin een gezellig en druk winkelgebied/winkelcentrum waar van alles te beleven valt.

Naast haartransplantaties worden er ook andere behandelingen uitgevoerd in de kliniek.
Zelf zult u de dag van behandeling echter rustig doorbrengen in de speciaal daarvoor ingerichte Natural Hair Implant – ruimte.
U kunt zelf eventueel een Mp3 – speler meenemen om naar te luisteren tijdens de behandeling, die behoorlijk wat tijd kan duren.