Haarverlies

Haaruitval is vervelend. Dit weten wij,omdat wij bekend zijn met haarverlies en kaalheid. We kennen het gevoel van het kijken naar onze haren die de afvoer in gaan, van het verbergen onder een pet en het vermijden van bepaalde dingen in het leven. Wij zien dit dagelijks in de kliniek en weten wat je voelt.

Bij de Natural Hair Implant kliniek hebben wij geleerd om haarverlies te stoppen met behulp van legitieme behandelingen tegen haaruitval ,en werken wij met gespecialiseerde artsen. Wij zijn hier om je te helpen door het doolhof van mogelijkheden en een oplossing vinden voor je haarverlies,met een product of behandeling die voor jou het beste werkt.

Haarverlies kan verslagen worden.

Het draait allemaal om het delen van informatie omtrent haarverlies er zijn verschillende oorzaken en er zijn verschillende oplossingen. Soms is het heel lastig om de manier van aanpakken te bepalen zonder een deskundig advies als je een Natural Hair Implant behandeling overweegt draait het tijdens je consult vooral om wat er voor jou mogelijk en wenselijk is heb je last van beginnende kaalheid of is dit inmiddels ver gevorderd,de specialist kijkt met een speciale camera waar de meeste haaruitval zit en waar eventueel haren beschikbaar zijn voor transplantatie aan de hand hiervan kan de specialist een realistische inschatting maken van het te verwachten resultaat.

Hoe werkt haarverlies?.

Kaalheid is grotendeels het gevolg van contact tussen bepaalde hormonen en de haarzakjes die kwetsbaar zijn voor de gevolgen hiervan.
Voor mannen die dunner wordend haar hebben, hun follikels op de bovenkant van het hoofd zijn genetisch kwetsbaar voor kaalheid. Na verloop van tijd worden deze genetisch kwetsbare follikels aangetast door het hormoon DHT. Dit hormoon bindt met de receptoren van deze kwetsbare follikels en veroorzaakt een verkleining van de haarschacht en follikel na verloop van tijd
Dit proces van haaruitval breekt het vermogen van de follikels om gezond, dik haar te laten groeien af.De resulterende kaalheid is algemeen bekend als mannelijke kaalheid.

Wat gaan we eraan doen?

Stap 1 om haarverlies te stoppen.Leer je vijand kennen.
Om haaruitval te overwinnen moet je eerst de oorzaak van haaruitval begrijpen. Dan kun je doorgaan naar het stoppen en omkeren van de negatieve ontwikkeling van je haarlijn.
Voor de overgrote meerderheid van de mannen die hun haar verliezen (95 %) is hun haaruitval genetisch bepaald. Het heeft niets te maken met het dragen van petjes of te veel of te weinig kammen. Hoe kwetsbaar we zijn voor haarverlies wordt grotendeels voorgeprogrammeerd in onze genen voor de geboorte. Maar je genetische lot kan worden veranderd door het gebruik van een effectieve behandeling van haarverlies. De middelen tegen haarverlies zijn waanzinnig verbeterd in de afgelopen tien jaar. Vandaag de dag kan medicatie zoals Minoxidil haarverlies vertragen of zelfs stoppen, terwijl haartransplantaties haar kunnen herstellen dat op plaatsen waar dit verloren was. Natural Hair Implant behandelingen geven zo een natuurlijke uitstraling en geen littekens zodat zelfs een kapper niet kan vertellen of je wel of niet een behandeling hebt ondergaan.
Afhankelijk van de bij jou gestelde diagnose kun je worden behandeld op verschillende manieren de consultant zal deze mogelijkheden met je bespreken.