De haartransplantatiekliniek

Bent u opzoek naar een oplossing tegen uw kaalheid? Stop met zoeken en kom langs in onze haartransplantatiekliniek voor een consult met onze arts. Tijdens het consult maken we een analyse van de hoofdhuid om te bekijken wat de mogelijkheden zijn en worden de kosten duidelijk met u besproken.

Natural Hair Implant Hoofddorp
Amsterdamseweg 414
1181 BT Amstelveen
Tel: 020-7920102
E: info@naturalhairimplant.nl

De haartransplantatiekliniek

haartransplantatie -kliniek

Keurmerken haartransplantatiekliniek

Uiteraard moet ook de haartransplantatie kliniek van Natural Hair Implant aan een aantal keurmerken voldoen om de veiligheid te kunnen waarborgen.

keurmerken-haartransplantat

Klinieken die aan ZKN en Kiwa keurmerken voldoen kunnen behandelingen van hoog niveau garanderen en staan garant voor secure medisch ingrepen.
De ISHRS en de ESHRS zijn instanties die gespecialiseerd zijn in haartransplantaties. De ISHRS is een autoriteit op het gebied van haaruitval behandelingen. De ESHRS is een no profit organisatie die onderzoek doet naar techniek en behandeling om kaal worden tegen te gaan.

Routebeschrijving naar de haarkliniek

Openbaar vervoer:
Vanaf NS station Hoofddorp vertrekken bussen 52, 79, 140, 145, 169 en 401 richting het centrum. Stap uit bij halte Hoofddorp centrum. Vanaf hier is het nog 4 minuten lopen naar onze kliniek op de Marktlaan.
 Via 9292ov.nl kunt u uw route van deur tot deur uitstippelen en komt uw vanzelf bij onze haartransplantatiekliniek

Eigen vervoer:
Bent u van plan om met de auto naar onze haartransplantatiekliniek te komen? Bekijk dan de beste route op routenet.nl daar kunt u de snelste route uitstippelen. Er zijn in het centrum verschillende mogelijkheden tot parkeren, helaas wel betaald.

Ingang van de haartransplantatie kliniek
Onze kliniek kunt u vinden in de winkelstraat bij de V&D. Tussen de Vodafone en de Zara zit een glazendeur, daar kunt u aanbellen.
haartransplantatiekliniek