Waarom een haartransplantatie?

Het begint allemaal vrij onschuldig. Vaak ook al vroeg, soms zelfs al aan het einde van de puberteit. De haargrens lijkt langzaam wat terug te lopen in de richting van uw achterhoofd, er ontstaan kleine inhammen bij en soms ook al op de kruin.

Waarom een haartransplantatie ondergaan

Haaruitval is zowel bij mannen als bij vrouwen een serieus probleem. Op het moment dat u kaal aan het worden bent kunt u voor een aantal opties kiezen. Kaler worden, minoxidil gebruiken of bijvoorbeeld een haartransplantatie. Voor dat laatste bent u bij Natural Hair Implant aan het goede adres. Het antwoord op; Waarom een haartransplantatie? is heel makkelijk, u heeft last van haaruitval.

Haarverlies

en wilt dit graag tegengaan.
Inhammen, dunner haar, kaal worden, een ding is zeker u heeft helaas, net als vele anderen last van haarverlies. Geen paniek, een haartransplantatie is een veilig bewezen oplossing om haaruitval tegen te gaan.

Help, het wordt erger!

Nadat u heeft geconstateerd dat u inderdaad bovengemiddeld haarverlies heeft, gaat u er meer op letten en kan u hier erg onzeker van worden. Doordat u er meer op let zal het u meer opvallen dat de haaruitval steeds ernstigere vormen gaat aannemen.

De oplossing is simpel

Als u uiteindelijk de strijd met het haarverlies echt wilt aangaan, zijn er diverse oplossingen mogelijk.
Wij hebben de oplossing wat echter het mooiste en natuurlijkste resultaat geeft als u, uw haardos weer terug wilt. Dat is namelijk een haartransplantatie ondergaan. Natural Hair Implant past de meest innovatieve en succesvolle techniek toe voor haartransplantie, de zogeheten FUE methode (Follikel Unit Extractie). Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van een scalpel of chirurgisch mes. Er wordt voor het uithalen van de haren een speciale extractor (holle naald) gebruikt, waarmee de volledige haarzakjes kunnen worden uitgehaald zonder deze te beschadigen.
Voor het implanteren is een implanter ontwikkeld die zeer kleine gaatjes maakt en daarin gelijk de te transplanteren haar achter laat met een minimale litteken vorming. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.