Haaruitval mannen

Mannen die last hebben van haarverlies voelen zich minder zelfverzekerd. Haaruitval mannen komt voor bij 25% van de mannen onder de 30 jaar. Voor mannen onder de 60 jaar is dat 50%.

haaruitval-mannenVastgesteld is dat 95% van de blanke mannen de eerste tekenen van haarverlies kunnen zien tijdens de puberteit. In andere bevolkingsgroepen lijkt dat percentage lager te liggen. Voor de heren die op deze manier geconfronteerd worden met haarverlies is het dan ook uitermate vervelend dat er geen pasklare oplossingen zijn voor het probleem, iemand met een laag zelfbeeld door haaruitval is vaak ook niet degene die gelijk een haarstuk laat maken.

Oorzaak haarvuitval

Kaalheid, haaruitval en inhammen zijn allemaal vormen van haarverlies bij een man. Haaruitval mannen kan verschillende oorzaken hebben, maar de meest voorkomende zijn toch stress, erfelijk of ziektes. Hoe kunt u deze vormen van haarverlies stoppen? Daar zijn verschillende oplossingen voor; gezond eten en haarverzorging bijvoorbeeld. Echter bij Natural Hair Implant bieden bij een natuurlijk en blijvend resultaat aan met een haartransplantatie.

Behandel haaruitval mannen

Haaruitval mannen behandelen? De oplossing om van uw haarverlies af te komen is een haartransplantatie. Natural Hair Implant biedt een mooie haartransplantatie techniek die geen zichtbare littekens achter laat op het hoofd en u dus weer kunt genieten van een vollere haardos. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult kan onze haarspecialist u een passend advies geven over de mogelijkheden en de te verwachtten resultaten die we bij u kunnen behalen. Uw zelfbeeld zal een heel stuk positiever zijn met een Narural Hair Implant haarlijn.

Haaruitval door stress – telogeen effluvium
Telogeen effluvium is een vorm van haarverlies die een gevolg is van stress. De haren vallen op dit moment meer en gemakkelijker uit dan normaal. De haarwortel stopt met groeien en trekt zich versnelt terug in de rustfase waar de haargroeicyclus zich bevindt.

Haarverlies kaal worden – alopecia areata
Als haaruitval komt in de vorm van dunner wordend haar of ovale plekke op de achterzijde of ter hoogte van uw slaap is er sprake van kaalheid (alopecia areata). Dit komt door storing in uw afweersysteem wat helaas niet te voorspellen is. Helaas worden deze plekken vaak groter naarmate de jaren vorderen.

Haartransplantatie mannen

Bent u opzoek naar een oplossing voor welke vorm van haaruitval mannen dan ook? Kom langs in onze haartransplantatiekliniek voor een gratis en vrijblijvend haartransplantatie consult en bespreek uitgebreid de mogelijkheden met onze haarspecialist.