Haaruitval

Ieder mens verliest zo een 100 haren per dag, dit is een normaal verschijnsel. Omdat er telkens weer nieuwe haren aangroeien hoeft dit niet te leiden tot kaalheid.

Heeft u last van haarverlies of haarutival? Bij veel kan dit logischerwijze leiden tot kaalheid, welke in sommige gevallen blijvend zal zijn. Uw mooie haarbos zijn uitdunnen en uw hoofdhuid zal steeds duidelijker naar voren komen. Vaak kunt u dit herkennen door inhammen of een kale plek bij uw kruin.

Oorzaak van haaruitval

U kan ook last krijgen van haar verlies door verschillende oorzaken; stress, ouderdom of medisch zijn oorzaken van haaruitval. Iedereen gaat hier echter verschillend mee om. Sommige mensen, doorgaans mannen vinden het geen punt en zien het als iets wat bij hen hoort. Ze zijn nou eenmaal kaal en aanvaarden dit als realiteit van de dag.

Voor veel mensen is het verliezen van haar wel een issue, zij vinden het wel storend als ze steeds meer haar verliezen. Haarverlies is in hun ogen een steeds groter wordend probleem waar zij dagelijks mee geconfronteerd worden.

Kaalheid of haaruitval kunnen in sommige gevallen verstrekkende gevolgen hebben. Zo kunnen mensen er depressief van worden of een onterecht minderwaardigheidscomplex aan overhouden. Kortom haaruitval kunnen grote problemen opleveren in het dagelijks leven.

Haaruitval bij mannen

Haaruitval, inhammen of kaalheid is een probleem waar maar liefst 95% van de mannen vroeg of laat last van krijgt. Een aantal van de mannen zal het accepteren om kaal te worden, maar een groot aantal wil hier graag een natuurlijke oplossing voor vinden.

haarverlies

Haaruitval bij vrouwen

Miljoenen vrouwen hebben last van haaruitval. Denkt u zelf maar na over uw haaruitval, wordt het steeds dunner? Of blijven er steeds meer haren achter in de borstel? Liggen er elke ochtend weer haren op uw kussen? Meer dan de helft van de vrouwen krijgt helaas te maken met een vorm van haar verlies.

haaruitval-vrouwen

 

Oplossing voor haaruitval

Natural Hair Implant biedt een revolutionaire haartransplantatie als oplossing voor inhammen, haarverlies of kaal worden. Het is een permanente oplossing om het dunner worden van de haren of de inhammen tegen te gaan.

Bij een haartransplantatie worden haren uit uw donorgebied (vaak de achterkant van uw hoofd) gebruikt om de kale delen op uw hoofd te voorzien van haar.

Gratis advies haartransplantatie

Wilt weten wat wij kunnen betekenen in uw geval? Kom dan langs op een gratis consult en maak kennis met onze haarspecialist. Wij gaan er door middel van een haartransplantatie voor zorgen dat u weer een oude en vertrouwde haarbos krijgt.