Geschikt voor haartransplantatie

Een haartransplantatie is uiteraard een mooie oplossing om u vorm van haarverlies tegen te gaan, maar bent u hier wel geschikt voor?

Geschikt voor haartransplantatie

De kans dat u een geschikte kandidaat bent voor een haartransplantatie is vrij groot. Uiteraard is het zo dat u bij Natural Hair Implant altijd eerst op een gratis consult komt, waarbij onze haartransplantatiearts met speciaal hiervoor ontworpen apparatuur bepaalt hoe erg de haaruitval is en hoeveel donorharen er beschikbaar zijn.
Met uw specifieke gegevens wordt er een behandelplan voor u gemaakt en in overleg met de haarspecialist en de arts wordt dit uitgevoerd zodat de behaalde resultaten optimaal zijn. Voor een afspraak voor een consult kunt u altijd contact met onze kliniek opnemen.

Factoren voor een geslaagde haartransplantatie

  • Hoe groot is het gebied dat gedekt moet worden?
  • Is het haarverlies gestopt of nog steeds bezig?
  • Zijn er wellicht medische zaken die een haartransplantatie kunnen compliceren?.
  • Is het haarverlies niet erfelijk maar komt het door een of andere ziekte?
  • Heb je wellicht een te hoog verwachtingspatroon?

Haartransplantatie permanente oplossing

Geschikt voor haartransplantatie? Dan is dit een permanente en betaalbare oplossing die uw vorm van haaruitval tegen zal gaan. Het geeft een vol en natuurlijk resultaat zodat u weer kunt genieten van een mooie haardos.

Gratis consult

Om met zekerheid te kunnen zeggen of u geschikt bent voor een haartransplantatie willen wij u graag uitnodigen om gratis en vrijblijvend langs te komen bij onze specialist. Zij gaat tijdens het consult een duidelijke analyse maken om uw haarverlies te behandelen.