Haartransplantatie

Heeft u last van haaruitval, inhammen of kaal worden? Een haartransplantatie is een permanente oplossing om elke manier van haarverlies tegen te gaan. Natural Hair Implant biedt zowel mannen als vrouwen een natuurlijke oplossing voor het verliezen van uw haar.

Wat is een haartransplantatie

U heeft zich al waarschijnlijk een aantal keer afgevraagd waarom een haartransplantatie, dus is het nu tijd om uit te leggen wat een haartransplantatie nu precies is. Tijdens een haartransplantatie worden uw eigen haren verplaatst van het donorgebied naar de plaats waar uw haar is uitgevallen of minder aan het worden is. Het donorgebied is de plaats op uw hoofd waar het meeste haar zit, vaak is dit de achterkant van uw hoofd.

Haren uit dit gebied zijn onderdeel van de permanente lichaamsbeharing. In het donorgebied blijft u haren produceren die ongevoelig zijn voor het hormoon dihydrotestosteron, hierdoor blijven de haren ook zitten en zijn ze perfect te gebruiken voor een haarimplant.

Haartransplantatie

Is het veilig

Natural Hair Implant biedt u de meest innovatieve en succesvolle haaruitval behandeling die er op dit moment is, de zogeheten FUE methode. De behandeling is een stuk minder ingrijpend dan de voorgaande haartransplantatie methodes. De reden hiervoor is dat er niet meer wordt gesneden, scapels en hechtingen zijn dan ook overbodig. Meer informatie over een veilige haartransplantatie.

Hoe werkt een haartransplantatie

Bij de haartransplantatiekliniek van Natural Hair Implant gaan we als volgt te werk. Er worden over specifieke delen van de hoofdhuid grafts geoogst, welke de grootste kans hebben om langdurig te blijven bestaan en haar te produceren. De arts maakt dan gebruik van een zeer kleine extractor (holle naald) bij het uithalen van de grafts, deze worden door de assistente gescheiden van elkaar op basis van het aantal haren, meestal 1 tot 5 per graft.

Bij het implanteren wordt uiteraard goed gelet op de groei richting van iedere individuele graft zodat, de spreiding van de getransplanteerde haren over de hoofdhuid optimaal is voor een nog beter zichtbaar resultaat.
Voor het implanteren van de haren wordt gebruik gemaakt van een speciaal daarvoor ontwikkelde cassette waarmee de haren in een vooraf bepaalde dichtheid en patroon teruggeplaatst worden. Er wordt met deze methode een zeer natuurlijk resultaat bereikt met vrijwel geen zichtbare littekens.

Na het terugplaatsen van alle geoogste grafts wordt de hoofdhuid schoongemaakt en kunt u gewoon weer naar huis. De ingreep is volledig pijnloos en er is nauwelijks sprake van een herstelperiode. Maar bent u geschikt voor een haartransplantatie.

Gratis consult haarspecialist

Kom geheel vrijblijvend langs voor een kennismaking en een advies op maat van onze haarspecialist. Wij nemen tijdens een gratis consult uitgebreid de tijd om uw haarverlies te bespreken en daarbij een passende en betaalbare oplossing te bieden.