Wat is mijn garantie?

Wij geven 18 maanden garantie op de behandeling. Binnen deze periode kunnen er kosteloze controles plaatsvinden.

Vallen de getransplanteerde haren echt niet meer uit?

De getransplanteerde haren zijn genetisch voorbestemd om te blijven zitten en niet uit te vallen. Deze eigenschap van de haren blijft tijdens en na de behandeling ongewijzigd. Het enige dat verandert is de locatie van de haren. Ook op hun nieuwe plek zullen ze dus niet uit gaan vallen.

Hoe lang kan je niet werken?

Dat ligt erg aan de aard van uw werkzaamheden. In principe zou u de dag na de behandeling alweer aan het werk kunnen. Wanneer u niet wilt dat uw werkomgeving ziet dat u een haartransplantatie heeft ondergaan, dan kunt u het beste 10 dagen wachten voordat u weer gaat werken.

Moet ik mijn hoofd kaalscheren voor de behandeling?

Het is het prettigst wanneer u dat wel doet, maar de behandeling is ook mogelijk zonder het hoofd vooraf te scheren. Voor grote behandelingen (bij mannen) is het wel raadzaam dat u geschoren wordt. Bij vrouwen zullen wij de stroken proberen zo onopvallend mogelijk weg te scheren. Dit maakt de behandeling bij uitstek ook geschikt… Read more »

Ik heb kroeshaar. Kan ik ook behandeld worden?

Een Natural Hair Implant – behandeling uitvoeren bij iemand met kroeshaar is lastiger, maar in veel gevallen wel mogelijk. Voor de zekerheid zal er in eerste instantie een proefstukje behandeld worden. Is dit succesvol, dan kan een paar dagen later de volledige behandeling worden uitgevoerd.

Houd ik littekens over aan de behandeling?

Nee. Er wordt bij de Natural Hair Implant – methode geen gebruik gemaakt van scalpels en er wordt niet gehecht. U houdt geen littekens over aan de behandeling.