Ervaringen

De ervaringen van andere die een haartransplantatie hebben ondergaan kunnen u helpen om er ook voor te kiezen. Daarom willen laten wij hieronder een aantal voor en na foto’s zien van onze resultaten.

demy-de-zeeuw-haartransplantatieHaartransplantatie ervaring
Ik heb een haartransplantatie ondergaan via Natural Hair Implant. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en wil graag mijn ervaringen delen. Met mijn beroep als profvoetballer kom ik veel op televisie en ik stoorde mij vaak aan mijn steeds kaler wordende hoofd. Uiteindelijk heeft de haartransplantatie voor meer haar op mijn hoofd gezorgd en ik kan het iedereen aanbevelen een afspraak te maken bij deze haartransplantatiekliniek.

 

ervaring-haartransplantatieHaartransplantatie ervaring
De reden om te kiezen voor een haartransplantatie was erg makkelijk, mijn hoofd werd kaler en kaler en de inhammen kwamen ook steeds hoger op mijn hoofd. Na goed gekeken te hebben op het internet en ervaringen lezen heb ik via Natural Hair Implant een eerste afspraak gemaakt, deze was nog gratis ook. Na de afspraak met de arts was het duidelijk: ik wil zo snel mogelijk een haartransplantatie ondergaan.

 

haartransplantatie-ervaringErvaring haartransplantatie
Als u twijfelt maak dan een vrijblijvende afspraak, zo ben ik ook begonnen. Tijdens de eerste afspraak kwam de kliniek als erg vakkundig op mij over. De haartransplantatie zelf deed absoluut geen pijn alleen de nazorg ervan was erg intensief. De nazorg wordt trouwens wel goed uitgelegd en duidelijk op papier beschreven. Iedereen in mijn omgeving staat te kijken van het resultaat inclusief ikzelf.

 

resultaat-haartransplantatiErvaring haartransplantatie
Ik werd steeds kaler en was al een tijd aan het twijfelen over een haartransplantatie, maar welke manier is nu veilig? De methode van Natural Hair Implant sprak mij het meest aan. Na het eerste telefonische contact is het erg snel gegaan. Nu een aantal maanden na de behandeling ben ik erg blij met het tot nu toe behandelde resultaat. Kaalheid is voor mij nu verleden tijd.

 

Consult haartransplantatie

Bent u overtuigd na het lezen van deze ervaringen of wil u nog meer weten of een haartransplantatie? Maak dan nu een gratis en vrijblijvende afspraak voor een consult met onze haarspecialist.