Ervaring haartransplantatie

Op 12 februari 2013 heb ik een Natural Hair Implant – behandeling ondergaan en ik ben zo ont-zet-tend blij dat ik die stap heb durven zetten! Daarom wil ik graag mijn haartransplantatie ervaring met u en iedereen delen.

Natuurlijk zat ik er mee dat ik steeds kaler werd. Ook al liet ik dat niet altijd blijken. Het begon al op m’n 19e, steeds meer en meer haarverlies. Van die doorschijnende plekken op m’n achterhoofd die steeds groter werden, mijn voorhoofd dat eindeloos door ging.

In de kroeg werden er grappen over gemaakt door mijn vrienden. En ik deed vrolijk mee, maar van binnen kon ik wel janken. Intussen werd ik kaler en kaler, stond inmiddels ook bekend als “kale Mark”.

Op n gegeven moment was ik het zat en ging ik op consult voor een haartransplantatie. In totaal ben ik op 3 consulten geweest bij verschillende bedrijven, en ik heb ook veel rondgekeken op internet maar de Natural Hair Implant – methode sprak me verreweg het meest aan.

De behandeling was ’n rib uit mijn lijf, maar ik had het er heel graag voor over om gewoon weer haar op m’n hoofd te hebben. De behandeling was niet pijnlijk en ik lag gewoon lekker muziek te luisteren terwijl de arts en zijn assistenten druk in de weer waren om mijn haren van mijn achterhoofd te verplaatsten naar de kale plekken.

Het duurde best even, en ik heb ook echt een paar weekjes nodig gehad tot ik in de spiegel kon kijken en oprecht kon roepen: Wauw, ik heb weer haar!!

Mijn eigen haar, zoals ik het van vroeger gewend was. Gewoon weer mooi, glanzend en natuurlijk. Maar ik ben echt superblij met hoe het geworden is, het resultaat is echt top!

En tegenwoordig noemen ze me in de kroeg “Blonde Mark”!

Ervaring haartransplantatie
Mark, 28 jaar