Consult

Voor een haartransplantatie kan plaatsvinden zal onze specialist eerst de huidige situatie duidelijk in kaart moeten brengen. Bij een gratis en vrijblijvend consult wordt er eerst een analyse gemaakt van de hoofdhuid van de cliënt.

Consult haarspecialist

Tijdens het consult neemt onze haarspecialist uitgebreid de tijd om te kijken naar:
• de hoeveelheid haren
• de mate van het haarverlies
• het beschikbaar donorgebied om de te transplanteren haren te oogsten
• de verwachting wordt besproken

Verwachting haartransplantatie

`1
De specialist bespreekt de verwachtingen en adviseert u over de beste aanpak (bv. De grootte van de behandeling: een enkele of meerdere sessies) en welke resultaten redelijkerwijs kunnen worden verwacht. Bij een duidelijk verwachtingspatroon kunnen wij geen misverstanden krijgen over het resultaat van de haarverlies behandeling.

Advies voor de haartransplantatie

Gedurende enkele dagen voorafgaand aan de behandeling onthoudt de cliënt zich van het gebruik van geneesmiddelen die zouden kunnen resulteren in het daaruit voortvloeiende mogelijk slechte oogsten van de transplantaten.

Let op
Alcohol en roken kunnen bijdragen aan een slechte overleving van het transplantaat. Post-operatieve antibiotica worden vaak voorgeschreven om wond of graft infecties te voorkomen. Lees de nazorg haartransplantatie goed door, op de behandeldag krijgt u dit ook uiteraard mee.

Haarconsult Hoofddorp

Het consult en de haartransplantatie zelf zullen beide op dezelfde locatie plaatsvinden, namelijk in onze moderne haartransplantatiekliniek in Hoofddorp. Vraag tijdens het gratis consult of u misschien een kijkje mag nemen in de behandelkamer. Zo kunt u alvast een indruk krijgen. Uiteraard moet de behandelkamer op dat moment wel beschikbaar zijn.